• Știri

Investitia va creste capacitatea operationala a terminalului pentru cereale de la 50.000 de tone la o capacitate de depozitare de 110.000 tone.

Parteneriatul dintre Cargill ÅŸi TTS datează din 2008, iar termenul estimat pentru finalizarea acestei investiÅ£ii este mijlocul anului viitor, se arată într-un comunicat al Cargill.
Membra a BIMCO, FIATA, USER si Asociatia Armatorilor si Operatorilor Portuari, TTS Grup opereaza ca expeditor de marfa in trafic intern si international, pe cai navigabile interioare, pe mare si porturi. In portul Constanta operatiunile sunt angajate cu TTS Operator, dar si cu alti operatori, agenti si expeditori din port.

Cargill este un producator si distribuitor in domeniile alimentar, agricol si industrial. Grupul este prezent in 65 de tari.

Cargill a cumparat primul siloz in Romania in 2000 si s-a extins, ulterior, prin achizitii si investitii. Activitatile grupului pe piata locala includ comercializarea de cereale, servicii de depozitare in silozuri, producerea si comercializarea de uleiuri imbuteliate si producerea de nutreturi pentru animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *