• Logistică

Bridgestone Battlax Adventure A4111111111111

Bridgestone, producător de anvelope și produse din cauciuc, își extinde expertiza anvelopelor pentru asfalt Battlax și pe segmentul de anvelope Adventure, prin lansarea unui nou tip de anvelopă: Battlax Adventure A41.
Adventure A41 le oferă motocicliștilor pasionați de aventură și explorare manevrabilitate și aderență pe ud de top care îi vor ajuta să călătorească oriunde își doresc, în orice condiții.
Noul pachet Battlax Adventure A41 dispune de tehnologia triple-layer atât pe anvelopa din față, cât și pe cea din spate, care asigură un echilibru între manevrabilitate pe ud și durată de viață, dar și de o construcție „cap and base” a umărului anvelopei care îmbunătățește stabilitatea în viraje.
Un nou compus Bridgestone, care oferă mai multă aderență la temperaturi scăzute și condiții umede, este combinat cu un profil al benzii de rulare proiectat cu un raport de gol mai mare în zona umărului, pentru o scurgere mai bună a apei. Designul cu blocuri mari asigură rigiditatea necesară pentru stabilitatea la viteză mare și la viraje.
Testele desfășurate de Bridgestone  le arată motocicliștilor pasionați de aventură ce poate face A41 pentru ei în condiții adverse: timpul pe tură pe traseul de manevrabilitate pe ud Bridgestone a fost cu până la 8% mai rapid decât cu predecesorul A40. În plus,  pata de contact mai mare (cu 5% mai mare decât modelul A40) produce o distribuire mai mare și mai uniformă a presiunii, oferind astfel o aderență mai bună atât pe suprafețele uscate, cât și pe cele ude, nesacrificând durata lungă de viață a modelui A40.
Battlax Adventure A41 este disponibil din ianuarie 2018 cu o gamă de 7 anvelope de față și 9 anvelope de spate pentru motocicletele trail on-road.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *