• Logistică

VW FAST1

Bridgestone a fost selectată pentru a colabora cu Volkswagen în cadrul unei noi inițiative „Future Automotive Supply Tacks” (FAST). Bridgestone este singurul furnizor de anvelope care este inclus pe lista celor 44 de companii prestigioase FAST, reprezentând partenerii ideali din perspectiva Volkswagen în domeniile de activitate respective.
Ca urmare a acestei nominalizări, Franco Annunziato, președinte şi CEO al Bridgestone Europe, a comentat: „Bridgestone a pus bazele unei noi structuri globale care a stimulat capacitatea noastră de a inova, aducând dezvoltare mai rapidă la nivelul pieței. Suntem foarte mândri că am fost selectați ca partener privilegiat al Grupului Volkswagen; așteptăm cu nerăbdare să colaborăm ca parte a programului FAST pentru a contribui la furnizarea de soluții pentru autovehiculele viitorului”.
În cadrul inițiativei FAST lansată în luna februarie 2015, Grupul Volkswagen colaborează cu furnizori selectați pentru a răspunde provocărilor din prezent şi pentru a face față procesului de transformare digitală care se desfășoară în industria automobilelor. Scopul este de a sincroniza strategiile globale ale Volkswagen cu furnizorii FAST într-o fază incipientă pentru a implementa cu succes şi mai rapid inovațiile tehnice şi pentru a finaliza mai eficient proiecte de automobile în întreaga lume. Furnizorii sunt selectați pentru performanța extraordinară obținută în baza unei evaluări ample şi a unui proces de selecție sistematic.
Desemnarea ca furnizor FAST este precedată de selectarea companiei Bridgestone în luna iulie 2015 pentru Premiul Volkswagen Group – recunoaștere oferită de Volkswagen unui număr mic de furnizori internaționali care se deosebesc prin capabilități speciale de inovare şi un grad înalt de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *