• Logistică

Începând cu luna aceasta, postul de Country Managing Director al DHL Express România este ocupat de Bogdan Enache, fostul șef al TNT – principalul concurrent la nivel internațional. DHL operează în România de la începutul anilor ’90, are 600 de angajaţi și deține o flotă de 3 aeronave și peste 200 de maşini care operează o rețea de 25 centre de expedieri.

Bogdan Enache este noul Country Managing Director DHL Express

De la 11 septembrie 2023, operațiunile din România ale DHL Express sunt coordonate de un nou Country Managing Director. Printre prioritățile din viitorul imediat ale lui Bogdan Enache se menționează un sediu operațional nou și modern în Otopeni, eficientizarea și digitalizarea proceselor vamale și o echipă stabilă și puternică, alături de care să poată livra cele mai bune rezultate.  Echipa DHL din România este formată din peste 600 de angajați, care oferă servicii de curierat unui portofoliu de peste 6.000 de clienți și care operează o rețea de 25 de centre de expedieri la nivel național.

De-a lungul parcursului său profesional, Bogdan Enache a acceptat diferite roluri și provocări în cadrul industriei curieratului. “M-am bucurat de o primire extrem de caldă și am cunoscut deja o mare parte din echipă. Îmi doresc ca DHL Express România să-și consolideze statutul de Great Place to Work, pentru că având cea mai bună echipă, vom livra servicii excelente pieței locale și implicit un set întreg de rezultate de excepție” – a menționat Bogdan Enache, noul Director General DHL Express România.

DHL leagă peste 220 de țări

DHL este o companie de curierat internațional înființată în anul 1969. Numele companiei provine de la inițialele celor trei fondatori – Adrian Dalsey, Larry Hillblom și Robert Lynn. Rețeaua internațională DHL leagă peste 220 de țări și teritorii la nivel mondial, principalul concurent fiind compania TNT. Pe piața din România DHL a intrat în anul 1991, fiind una dintre principalele firme de curierat.

Sursă foto: dhl.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *