• Știri

La exterior Seria 1 M se deosebeste de un Coupe obisnuit printr-un spoiler frontal cu prize de aer de mari dimensiuni, similare cu cele de pe M3 si desigur fara proiectoare, o latime mai mare cu 53 mm datorita aripilor evazate si insertii ce poarta semnatura Motorsport.

Sub capota noului M se afla motorul cu sase cilindri in linie bi-turbo de 3,0 litri care se regaseste si pe Z4 sDrive35is care dezvolta 335 CP la 7.000 rpm si 450 Nm intre 1.500 si 4.500 rpm, cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte, momentan nefiind disponibila si una automata. In ceeea ce priveste performantele dinamice, M Coupe accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,9 secunde si poate atinge o viteza de 250 km/h, aceasta fiind limitata electronic.

La nivel tehnic unele din elementele suspensiei au fost preluate de la M3, iar directia este Servotronic. In plus, la interior a aparut butonul M Drive pe volan, care odata apasat ofera un raspuns mai prompt la apasarea pedalei de acceleratie.

Pe piata locala noul M va fi disponibil incepand cu trimestrul doi al anului viitor, pretul acestuia urmand a fi comunicat ulterior. zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *