• Știri

Potrivit sursei citate, BMW si Mini au fost desemnati castigatori ai ‘Best Cars’ cu patru modele: MINI in Clasa mini, BMW Seria 3 in Clasa medie, BMW Seria 5 in Clasa mare si BMW X6 in Clasa off-road.

La acestea se adauga clasari pe pozitia secunda pentru BMW Seria 1, BMW Seria 7, BMW Z4, BMW X5.

De asemenea, dintr-un total de opt clase unde sunt reprezentate, modelele BMW si MINI au ocupat pozitii in primele doua clasate pentru sapte clase.

In plus, BMW a castigat inca o data pe prima pozitie in ceea ce priveste suma calitatilor marcii, urmat de ceilalti producatori premium germani.

Pe parcursul anului 2010, BMW a ocupat constant prima pozitie in topul marcilor de automobile intr-o serie variata de studii, fie ca este vorba despre aprecierea publicului sau despre parerea specialistilor.

Este cazul sondajului “Best Auto”, realizat de catre revista “Auto Motor si Sport”, unde BMW s-a impus constant in ultimii ani, la fel cum este cazul ‘High Impact Brands’, realizat de revista BIZ si compania Synovate, unde marca germana a ocupat prima pozitie pentru al doilea an consecutiv.

“Best Cars”, cel mai cunoscut sondaj de opinie din domeniul auto, este organizat de ‘Auto motor und sport’ in 16 tari din Europa, iar rezultatele sunt centralizate si prelucrate in Germania.

Pentru editia din 2011, au participat 4.721 cititori din Romania ai revistei “Auto motor si sport”.
SURSA: Agerpres
capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *