• Știri

 „Am creat acesta aplicatie pentru a usura munca managerilor de flota. Suntem constienti ca administrarea unui parc auto este o munca solicitanta iar aplicatia MultiFleet App poate sa ii ajute considerabil. Pe piata din Romania nu exista prea multe aplicatii mobile de acest tip, de aceea ne-am dorit sa fim printre primii care dezvolta o astfel de aplicatie, mai ales in acest moment cand nevoia de a avea toate informatiile necesare la orice ora din zi devine obligatorie”, a declarat Adrian Dinca, General Manager Auto3P Romania. 

Chiar daca sunteti intr-o calatorie de afaceri, va relaxati in vacanta sau aveti nevoie rapid de o informatie intr-o situatie de urgenta, puteti accesa datele flotei de vehicule direct de pe iPhone-ul personal.

MultiFleet App pentru Iphone – o intreaga flota in buzunarul tau

Odata descarcata aplicatia MultiFleet (gratuit) de pe App Store pentru platforma iOS, administratorul poate verifica starea flotei sale impreuna cu particularitatile acesteia. Prin intermediul aplicatiei se pot viziona deplasarile pe rutele selectate: stationari, viteza de mers, puncte de interes, evolutia kilometrajului pentru fiecare conducator, alimentarile realizate, locatia si cantitatea alimentata. Totodata, puteti primi alerte pentru a ramane conectati la pulsul flotei.

Verifica stilul de conducere al soferilor tai

MultiFleet App calculeaza in functie de parametrii sai evenimentele ce tin de green driving: acceleratie, viraj si franare brusca, depasirea vitezei prestabilitite si motorul in stationare. In functie de numarul de evenimente inregistrate, se genereaza un top 3 al celor mai responsabili conducatori si un top 3 al acelor conducatori care isi pot imbunatati stilul de conducere.

 Despre Auto3p Romania

Auto3P (Europe) Romania este membra a grupului de firme Auto3P (Europe) AG cu sediul in Elvetia care isi desfasoara activitatea pe pietele auto din Anglia, Bulgaria, Turcia, Ucraina, Rusia, Israel, Chile si Romania. Auto3P furnizeaza servicii informatice in timp real pentru toate companiile implicate in domeniul auto: service-uri auto, asigurari auto, flote auto, s.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *