• Rutier

Compania românească ATP Trucks Automobile a produs în primii săi patru ani de activitate, 250 de autovehicule de transport rutier. Compania a atins o cifră de afaceri de 20,7 milioane de euro. ATP Trucks Automobile este parte a ATP Group. Afacerea are capital 100% românesc și este specializată în producția de autovehicule de transport rutier și persoane.

ATP Trucks este singurul producător român de camioane

„În această scurtă, dar intensă perioadă, am întâmpinat numeroase provocări. Cu determinare, competență și o echipă dedicată am depășit fiecare obstacol. Un moment relevant în parcursul nostru a fost livrarea de flote către marii constructori de autostrăzi din România. Ceea ce demonstrează încrederea de care ne bucurăm azi. Aceasta nu numai că a confirmat calitatea și rezistența vehiculelor noastre, dar a consolidat și poziția noastră ca partener de încredere pentru proiectele critice din industrie. În plus, am atins un alt obiectiv important, prin livrarea primei flote de 10 autobuze electrice ATP Bus. Aceasta reprezintă o promisiune îndeplinită pentru dezvoltarea soluțiilor de mobilitate urbană durabilă și ecologică.”, a declarat Mircea Cirț, președintele ATP Group.

Suprastructuri folosite la contrucția autostrăzilor

Produsele din portofoliul producătorului ATP Trucks sunt: autocamionul Truston 8×4 430 CP, autobetoniera Truston 8×4 430 CP, autocamionul Truston 8×4 430 CP cu suprastructură pompa de beton Stamer 38 m, autotractorul Truston 4×2 480 CP în varianta cu cabină joasă dar și cu cabină înaltă și autobuzul electric ATP Bus în patru variante de echipare.
Totodată, un pas semnificativ în evoluția companiei este reprezentat de integrarea suprastructurilor Stamer produse la Baia Mare, un brand propriu.

Autobuze electrice livrate primariei din Viseu de Sus

În domeniul autobuzelor electrice, după livrarea primelor 10 astfel de vehicule pentru primăria din Vișeu de Sus în urmă cu doar câteva zile, unitatea de producție are planificată trimiterea către client a unei noi flote de opt unități până la finalul acestui an.

„Pe măsură ce înaintăm, suntem hotărâți să rămânem agili și receptivi la cerințele pieței în schimbare. Cu această viziune în minte, ne-am propus să extindem unitatea noastră de producție, pentru a ne putea îndeplini angajamentul atât față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, dar și față de clienții noștri”, a adăugat Mircea Cirț.

ATP Trucks este singurul producător român de camioane

ATP Group activează din 1995 în domeniul auto, ca furnizor de piese și accesorii auto. În prezent se poziționează ca integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor. Grupul și-a reașezat liniile de business, astfel că azi afacerile acestuia au focus pe ATP Trucks & Buses – producția de camioane și autobuze electrice, ATP Exodus – producător suprastructuri și semiremorci Stamer, Divizia Hefton – utilaje și echipamente de construcții, ATP Motors – dealership auto, reprezentanță autorizată pentru mărcile Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, MAN dar și distribuitorul produselor ATP Trucks și, implicit, a serviciilor post vânzare pentru acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *