• Știri

Un barbat a sesizat Politia Cluj ca, la sfarsitul lui august, a calatorit pe ruta Cluj Napoca – Barcelona, cu plecare din Aeroportul Cluj, si ca la Barcelona a constatat ca din bagaj i-au fost sustrase mai multe bunuri, in valoare totala de 500 de lei.

Oamenii legii au identificat doi suspecti in randul lucratorilor din aeroport, acestia fiind acum cercetati pentru furt calificat si complicitate la furt calificat. Politistii au reusit recuperarea partiala a bunurilor.

Consiliul Judetean Cluj, proprietar al Aeroportului International Cluj-Napoca, precizeaza, printr-un comunicat remis presei miercuri, ca cei doi suspecti nu sunt angajati ai aeroportului, ci ai unei companii care presteaza servicii de handling pentru operatorii aerieni.

CJ mai mentioneaza ca cele doua persoane au fost depistate cu ajutorul sistemului de supraveghere implementat la aeroport, inregistrarile video ale sistemului de supraveghere aeroportuar fiind puse la dispozitia Politiei Transporturi Aeriene, ca urmare a unei sesizari privind disparitia unor obiecte din bagajele pasagerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *