• Știri
Producătorul de anvelope al anului

Un juriu independent de experți de top ai industriei de anvelope au votat Bridgestone drept „Producătorul de anvelope al anului.”, A fost recunoscută impresionanta investiție în cercetare si dezvoltare a brandului și realizările în productia durabilă. Premiul a fost oferit în cadrul Tire Technology International Awards 2016, pentru inovație și excelență.

Anunţul a fost făcut în cadrul ceremoniei de gala din timpul expoziției Tire Technology Expo din Hanovra, Germania. Premiul a fost ridicat de Eduardo Minardi, Preşedinte Executiv şi CEO Bridgestone EMEA.

Intreaga echipa Bridgestone este extrem de onorata să primească această recunoaștere. Inovarea in cercetare si dezvoltare se află în centrul activităţilor noastre. Este singura cale care ne poate conduce la un viitor durabil.”, a spus Minardi în discursul său.

Juriul a salutat și alte realizări Bridgestone în materie de cercetare- dezvoltare şi de productie durabilă ce au avut loc pe parcursul anului 2015., Incluzând o investitie de 250 milioane dolari în Tokyo, Japonia pentru a stimula inovarea deschisă bazată pe parteneriatele industrie-guvern-academii. 

Producătorul de anvelope al anului

“Felicitări pentru Bridgestone. O parte din această reorganizare va include creșterea colaborării cu firme externe. Bridgestone a recunoscut că viitoarele anvelope vor cere inovaţii din afara industriei tradiţionale de pneuri. Materialele si electronicele vor fi ariile cheie de focus. Este o schimbare binevenită într-o industrie, care uneori este caracterizată printr-o abordare secretoasă și introspectivă.”

„Compania Bridgestone şi în special Centrul Tehnic Bridgestone din Europa, și-a crescut know-how-ul, personalul, dar şi bugetul R&D în 2015. Acesta este un semnal clar al unei companii puternice și motivate să crească în anii următori, prin consolidarea poziţiei sale de referinţă în domeniul dezvoltarii si producției de anvelope.”

Acesta este a cincea orară când Bridgestone câștigă un premiu Tire Technology din anul 2008, când această categorie a fost introdusă în cadrul galei. În anul inaugural al premiilor,  Bridgestone a câștigat premiul de „Producător de anvelope al anului”, urmat de premiul de Tehnologie pentru tehnologia Contact Area Information Sensing (CAIS) în 2012 si pentru tehnologia Ologic de rezistenta redusa la rulare în anul 2013, şi premiul pentru Environmental Achievement a anului 2013 pentru noul Centru Tehnic Americas in SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *