• Știri

Dupa ce anul trecut a facut parte din Intercontinental Rally Challenge, in acest an Sibiul reprezinta cea de-a saptea runda din FIA European Rally Championship.

Pentru echipajul format din Alex Mirea si Dragos Despinoiu etapa de la jumatatea Campionatului National de Raliuri inseamna o noua sansa de afirmare.

“Ma bucur foarte mult pentru ca vom fi prezenti la Sibiu. Este cea mai importanta etapa din campionatul national, are coeficient dublu si este totodata si etapa internationala. Totul se datoreaza noului partener, Sgmarket.ro, fara de care acest lucru nu ar fi fost posibil. Am decis sa concuram cu un model Suzuki datorita costurilor relative scazute si a premiilor puse in joc la aceasta noua cupa monomarca din intrecerea interna”, declara Alex Mirea sosit in Sibiu direct de la Cluj, acolo unde a luat primul contact cu noua sa masina, Suzuki Swift. Alex se va afla la startul Raliului Sibiului la doar cateva zile dupa ce a obtinut victoria la clasa H1 in Trofeul Sinaia, a cincea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta.

“Ne dorim sa obtinem un rezultat bun la Sibiu in clasamentul Swift Sport Cup si poate asa ne vom putea asigura prezenta la urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri. Atat eu cat si Dragos, copilotul meu, speram sa ne reacomodam foarte repede intrucat nu am mai concurat impreuna de anul trecut. Vrem sa facem o cursa inteligenta, sa fim precauti acolo unde este necesar si bineinteles, ne-ar placea ca norocul sa fie de partea noastra” , erau gandurile lui Alex Mirea inainte de startul in Raliul Sibiului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *