• Logistică
  • Știri
ALD Automotive lansează Aplicația My ALD

ALD Automotive este o companie de top pe piața de leasing operațional. ALD lansează în România Aplicația My ALD, dedicată utilizatorilor autovehiculelor, și portalul dedicat managerilor de flotă.
„Tehnologia transformă obiceiurile de consum ale clienților și impune tendințe digitale și în industria de leasing operațional. Am analizat atât comportamentul managerilor de flotă, cât și al utilizatorilor. Aceștia își doresc soluții tot mai simple și în mișcare, tocmai de aceea am lansat noua soluție My ALD. Aplicația va fi apreciată de toți utilizatorii pentru informațiile primite în timp real. Managerii de flotă vor putea realiza sarcinile de administrare mai rapid și mai eficient în noul portal., spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

ALD Automotive lansează Aplicația My ALD

Cu noua aplicație, utilizatorii autovehiculelor își pot actualiza kilometrajul și pot accesa date personalizate, precum detalii despre contractul de leasing operațional și autovehiculul pe care îl conduc, istoricul serviciilor de mentenanță și consumul de combustibil, dacă au acest serviciu contractat.
În plus, prin intermediul aplicației My ALD, utilizatorii pot găsi rapid o parcare sau o stație de alimentare din apropiere și pot identifica pe hartă furnizorii de servicii în funcție de marca mașinii conduse, pe care îi pot apela direct din aplicație. Autovehiculele ALD Automotive au toate reparaţiile realizate în service-uri de marcă și cu piese originale.

Noul portal web My ALD le oferă managerilor de flotă o soluție flexibilă pentru gestionarea eficientă a parcurilor auto. Aceștia au acces în timp real la toate datele despre flota pe care o administrează, de la utilizatorii activi și istoricul acestora, până la contracte, servicii, rapoarte interactive și analize detaliate. Managerii de flotă pot notifica și comunica prin intermediul aplicației cu utilizatorii autovehiculelor ALD Automotive.

Aplicația My ALD poate fi descărcată gratuit din Apple App StoreiOS și Google Play Android.
Noi funcții sunt în curs de dezvoltare și vor fi adăugate aplicației și portalului pentru a oferi beneficii suplimentare utilizatorilor, pentru a le sprijini activitatea curentă în timp ce sunt la volan sau pentru accesarea serviciilor de leasing operațional oferite de ALD Automotive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *