• Logistică

Stefano Albarosa, CEO AIC Industrial & Logistic Development1x

AIC International & Logistic Development va dezvolta şi livra pentru Fashion Days, un spaţiu de depozitare de clasă A compus din două depozite. Spațiul logistic se va întinde pe o suprafață de peste 13.700 mp, noua facilitate permițând Fashion Days să vină în întâmpinarea operaţiunilor sale în expansiune pe termen mediu.
Vabeld Group, prin subsidiara din România – Varoed, va oferi finanţarea şi susţinerea pe termen lung a acestui proiect.
AIC va construi două depozite: unul cu o suprafaţă totală de 7.289 mp, ce urmează să fie definitivat în aprilie 2016 şi un al doilea, cu o suprafaţă de 6.425 mp, pentru care lucrările se vor încheia în luna mai 2016. Ambele clădiri includ o zonă de birouri şi una de depozitare şi vor beneficia de platforme externe pentru acces şi parcare.
Cele două spaţii sunt situate în cadrul A1 Business Park – un nume de referinţă în domeniul centrelor industriale şi logistice, situat la km 13 pe autostrada Bucureşti-Piteşti, pe un lot de 70 de hectare cu peste 100.000 mp construiţi şi o infrastructură completă gata să acomodeze operaţiuni logistice şi industriale de ultimă generaţie. AIC acordă o atenţie specială procesului de construcţie pentru a întruni cele mai înalte standarde în termeni de calitate şi protecţie a mediului.
„Expertiza noastră de top în domeniul imobiliar industrial ne recomandă drept partener preferat pentru proiectele de anvergură. Colaborarea cu Fashion Days, un prestigios retailer on-line de modă din România, este o sursă de mândrie pentru noi şi ne angajăm să oferim cele mai bune rezultate, aşa cum facem pentru fiecare client. Totodată, dorim să mulţumim Varoed pentru contribuţia valoroasă adusă la dezvoltarea acestui proiect”, a spus Stefano Albarosa, CEO al AIC Industrial & Logistic Development.
„Proiectul Fashion Days demonstrează capacitatea AIC şi a Varoed de a oferi facilităţi logistice personalizate, adaptate unei cereri logistice în permanentă schimbare, într-un mediu comercial ce evoluează continuu”, a adăugat Kristof Haentjens, reprezentantul Vabeld Group.
Operaţiunile în continuă extindere ale Fashion Days aveau nevoie de o capacitate crescută de depozitare, ceea ce i-a determinat să îşi caute un partener în sectorul imobiliar logistic.
„Noul model de business al Fashion Days presupune un stoc mai mare de produse din colecții noi, un timp de livrare mai scurt și diversitate pentru clienții noștri. Momentan, selecția de produse pe care o oferim clienților noștri cuprinde 500.000 de articole, însă ne dorim să creștem acest număr. Pentru a putea acomoda aceste schimbări, o nouă locație de depozitare era necesară”, a spus Răzvan Predica, CEO al Fashion Days.
„Depozitele din România acomodează întregul stoc de produse al Fashion Days. De aici livrăm către toate piețele în care Fashion Days activează”, mai spune Predica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *