• Știri

Dupa identificarea strategiei de marketing pentru „Aeroportul International Iasi”, aerogara ieseana continua procesul de branding inceput din 2013, prin consolidarea si promovarea imaginii premium. Organizarea sau implicarea in evenimente cu impact pozitiv asupra publicului larg, in vederea conve?tirii, in timp, a brandului in venituri comerciale dar si identificarea si aplicarea celor mai avantajoase forme de promovare a imaginii si a produselor Aeroportului International Iasi, sunt doar cativa dintre pasii realizati pana acum

“In vederea consolidarii imaginii pe piata, am gandit promovarea imaginii Aeroportului International Iasi alaturi de cea a unui brand de renume international, din domeniul auto. Optam pentru asocierea imaginii aeroportului cu o marca auto premium, datorita principalelor atribute ale  brandurilor auto premium: performanta, expertiza, seriozitate, profesionalism, dinamism, noi tehnologii, responsabilitate sociala. Totodata, Aeroportul Iasi se axeaza in special pe sectorul business si curse aeriene de linie, vizand astfel prin aceasta actiune acelasi segment de potentiali clienti”, a declarat Marius Bodea, PreÈ™edinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

De ieri 15 aprilie, BMW prin Dealerul Auto APAN MOTORS, a pus la dispozitia Aeroportului International Iasi un autoturism marca BMW.

Mentionam ca in Romania, Aeroportul Henri Coanda Bucuresti (OTP) are incheiat un astfel de parteneriat, cu aceeasi marca auto premium, iar in Europa Aeroportul Bologna (BLQ) a beneficiat in 2013 de asocierea – intens mediatizata – cu marca Lamborghini.

Reamintim ca in 2014 cursele externe si interne de la Aeroportul International Iasi sunt:

Iasi – Tel Aviv (Aeroportul Ben Gurion TLV) cu frecventa de 2 ori pe saptamana

Iasi – Viena (Aeroportul Viena VIE) din 31 martie cu frecventa de 6 ori pe saptamana

Iasi – Roma (Aeroportul Fiumicino FCO) cu frecventa de 4 ori pe saptamana

Iasi – Bucuresti (Aeroportul Henri Coanda OTP) cu frecventa zilnica, de mai multe ori pe zi

Iasi – Bologna (Aeroportul G. Marconi BLQ) cu frecventa de 2 ori pe saptamana

Iasi – Londra (Aeroportul Luton LTN) cu frecventa de 2 ori pe saptamana

Iasi – Torino (Aeroportul Caselle TRN) cu frecventa de 3 ori pe saptamana

Iasi – Milano  (Aeroportul Bergamo BGY) cu frecventa de 2 ori pe saptamana, incepand cu 4 iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *