• Știri

Este vorba despre obiective de investitii din cele opt judete incluse in Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii. Drumurile reabilitate prin acest program au fost propuse la finantare de autoritatile publice locale si sunt preluate in administrare de MDRT pe perioada realizarii proiectelor.

Braila – 178.675.000 lei
Valoarea estimata pentru proiectarea si executia lucrarilor pentru judetele Braila si Galati este de 377.988.709 lei fara TVA (Braila – 178.675.000 lei, fara TVA si Galati – 199.313.709 lei, fara TVA). In total ar fi, deci, peste 90 de milioane de euro!

La realizarea lucrarilor se vor respecta standardele de cost stabilite de MDRT pentru aceste categorii de investitii din fonduri publice. Pentru realizarea investitiei nu sunt necesare exproprieri. Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai scazut. Nu se accepta subcontractarea in integralitate a lucrarilor.

Durata contractului de achizitie publica include durata prevazuta pentru proiectarea si executia lucrarilor solicitate (trei ani) si perioada de rambursare a creditului (maxim sapte ani) dar nu mai tarziu de 2020. Durata de garantie a lucrarilor este de doi ani de la semnarea receptiei la terminarea lucrarilor. In vederea reducerii costurilor se accepta folosirea unor solutii alternative, fara a se afecta caracteristicile prevazute in normele tehnice. adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *