• Știri

Potrivit unui comunicat transmis autoritatilor bursiere, aceasta forma de plata, ce a primit acordul Trezoreriei, prevede ca un pachet de actiuni in valoare de 5,3 milioane dolari sa fie acordat pe o perioada de trei ani, incepand cu 2012. Restul de actiuni, in valoare de 2 milioane dolari, ar urma sa fie acordate, de asemenea, in cadrul programului de remuneratii pe termen lung, relateaza AFP.

General Motors a mai precizat ca fostul director general, Fritz Henderson, care a fost inlocuit de Whitacre, a ramas in functia de consultant independent al grupului, avand un salariu lunar de 59.000 dolari.

Henderson, care a fost director general al grupului timp de opt luni anul trecut, a condus compania in cea mai turbulenta perioada din existenta sa, perioada marcata de intrarea in faliment.

El trebuie sa lucreze pentru General Motors circa 20 de ore pe luna, pentru a oferi sfaturi legate de operatiunile internationale. Contractul cu GM urmeaza sa fie reinnoit in fiecare luna, pana la 31 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *