• Articole
  • Logistică

Goodyear_FleetFirst_1

Goodyear a cunoscut o creștere constantă a numărului de flote europene care au semnat un contract pentru programul de management FleetFirst în anul 2014. 75 de flote din 9 țări, care operează cu peste 30.000 de vehicule au semnat un contract ferm anul trecut. “Suntem mândri că am fost aleși ca furnizori de servicii pentru anvelope de către atât de multe flote, printre care se numără și companii extrem de bine cunoscute în această industrie. Aceasta este o dovadă clară a nivelului extrem de ridicat al serviciilor pe care le oferim în cadrul programului nostru de management Goodyear FleetFirst. Prin intermediul acestui program, FleetFirst, oferim produse inovative, precum servicii și soluții, care ajută consumatorii să reducă costul total de operare în calitatea lor de proprietari ai flotelor respective,” a spus Jan-Piet Huylebroeck, director de vânzări pentru anvelope de camion, la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Parteneriate de succes

Flotele, multe dintre ele cu operațiuni trans-europene, își au cartierul general în Belgia, Estonia, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, România și Marea Britanie. Printre noii clienți ai Goodyear se află și nume binecunoscute precum Eddie Stobart, care deține peste 5.000 de vehicule, Turners Soham care deține peste 2.500 de vehicule, compania poloneză Hama Polska, care deține peste 850 de vehicule, Ageneau din Franța, cu peste 500 de vehicule și multe alte flote.

“Acesta este parteneriatul perfect pentru noi ca organizație în cadrul căreia inovația și eficiența sunt prioritare în tot ceea ce facem. Serviciile binecunoscute oferite de Goodyear, susținute și prin rețeauna TruckForce, unde timpul de staționare este păstrat la minimum posibil, sunt concepute de așa natură încât să scoată tot ceea ce este mai bun din anvelope, ceea ce ne va ajuta să livrăm clienților noștri chiar și mai multe beneficii decât o facem deja”, a spus Tim King, inginer pentru grup de flote la Turners Soham Ltd.

“Prin programul FleetFirst, Goodyear oferă produse premium și, ceea ce este cel mai mportant, un pachet complet de servicii și soluții care să ajute la reducerea în ansamblu a costurilor operaționale. Cu ajutorul echipei Goodyear, utilizarea produselor reșapate din gama TreadMax ajută la optimizarea bugetului, iar implementarea sistemului FleetOnlineSolutions ajută la reducerea costurilor operaționale”, a spus Jean-Pierre Ageneau, co-managing director la Ageneau.

Programul de management FleetFirst

În momentul de față Goodyear are grijă, prin programul său de management FleetFirst, de peste 250.000 de vehicule în peste 20 de țări din Europa, ajutând flotele să reducă semnificativ costurile lor totale de deținători de flote, oferind produse de calitate atât noi cât și reșapate, servicii premium și soluții inovative.

Goodyear FleetFirst completează, pe lângă noile anvelope pentru camion din gameleGoodyear FUELMAX și KMAX, precum și pe lângă produsele reșapate din gama TreadMax,o plajă largă de servicii premium destinate anvelopelor, în care se numără și serviciul de asistență rutieră Serviceline24h și programul de management pe internet FleetOnlineSolutions. Serviciile din cadrulFleetFirst sunt oferite de rețeaua TruckForce de la Goodyear, care cuprinde peste 2000 de puncte de service, amplasate strategic în 28 de țări europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *