• Rutier

Spotawheel pune la dispoziția clienților peste 600 de mașini rulate sigure și verificate. Compania vene către clienții săi cu servicii de încredere și transparente. Cu peste 400 de mașini doar în parcul auto din România și peste 200 de automobile în Polonia, disponibile pentru achiziția online. Platforma oferă automobile variate și accesibile tuturor șoferilor. Datorită beneficiilor oferite de Spotawheel, clienții se pot bucura de achiziții sigure. Cu o garanție de până la 5 ani pentru vehiculul cumpărat, un raport detaliat de inspecție tehnică și nu numai, toate doar la câteva click-uri distanță.

Spotawheel continuă să inoveze piața auto

Procesul de cumpărare a mașinilor Spotawheel este simplu, rapid și se poate face exclusiv online. Datorită ofertei variate de automobile rulate, șoferii pot alege mărcile lor preferate la cele mai bune prețuri. Clienții se pot bucura de mașini second-hand aflate în cele mai bune condiții.

„Am intrat pe piața din România cu scopul de a le oferi oamenilor servicii de încredere. Oferim automobile rulate sigure și verificate atent de echipa noastră de experți. Pentru noi primează nevoia clienților și am înțeles că onestitatea și calitatea sunt aspectele cele mai importante pentru români.”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Peste 600 de mașini rulate disponibile pentru achiziție, atât din parcul auto, cât și online

Oferta remarcabilă de mașini Spotawheel răspunde așteptărilor variate ale clienților. Aceștia își pot alege automobilul dorit din peste 600 de opțiuni. 400 dintre care peste sunt deja prezente în parcul auto din România și 200 aflate în Polonia. Acestea fiind disponibile pentru achiziția online. Fie că preferă o mașină SUV, coupe, de familie sau de oraș, Spotawheel oferă vehicule potrivite pentru toate preferințele cumpărătorilor.

Spotawheel continuă să inoveze piața auto

Șoferii pot cumpăra mașini second-hand în rate, cu avans zero

La Spotawheel, șoferii pot cumpăra mașini și în rate, iar suma plătită lunar poate fi aleasă chiar de client. Mai mult, acesta poate opta pentru avans zero, împărțind valoarea totală a achiziției la maximum 60 de luni. În plus, compania acordă garanție de până la 5 ani, fără niciun cost suplimentar pentru cumpărători Astfel, cu Spotawheel, achiziția unei mașini rulate este simplă, sigură și rapidă.

După doar câteva click-uri, șoferii pot cumpăra mașina dorită

Având o platformă online ușor de navigat, Spotawheel le permite cumpărătorilor să-și aleagă o mașină rulată în doar câțiva pași simpli. Căutarea pe platformă este simplă, iar tot ce trebuie să facă utilizatorul este să folosească filtrele cu informațiile esențiale despre automobilul dorit. După ce a selectat câteva elemente, precum bugetul, tipul de caroserie dorită, anul de fabricație, marca, transmisia, combustibilul, kilometrajul, stilul, numărul de uși și locuri, va putea vedea cele mai bune opțiuni pentru cerințele sale.

Mașini second-hand sigure și verificate

Mașinile Spotawheel trec prin cea mai strictă verificare de pe piață realizată de echipa de mecanici experți Spotmechanic. În urma inspecției în peste 200 de puncte, cumpărătorii primesc un raport complet care include fotografii de înaltă calitate și informații extinse despre automobilul rulat. Spotawheel asigură cea mai strictă verificare, automobilele fiind testate pentru posibile scurgeri, avarii, dovezi de accidente grave, starea sistemelor de frânare, direcție, urmate de controlul computerului și al evacuării.

Sursă foto: Spotawheel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *