9 iunie 2022
  • Rutier

De acum, clienții DKV Mobility din Norvegia, Danemarca și Suedia își pot plăti taxele cu ușurință și comod. DKV BOX Scandic este acum disponibil. Furnizorul european de servicii de mobilitate își extinde în continuare portofoliul cu o altă unitate de bord. DKV BOX Scandic poate fi folosit atât pentru flote de camioane, cât și pentru autoturisme. Aplicația este acceptată pe toate drumurile, podurile, feriboturile și tunelurile din rețeaua norvegiană de taxare, precum și pentru podurile Öresund (Danemarca/Suedia) și Störebaelt (Danemarca).

DKV BOX Scandic este acum disponibil

„Suntem foarte încântați să oferim clienților noștri serviciul de decontare a taxelor în țările scandinave cu noul DKV BOX Scandic. Cu această soluție, le oferim și mai multă flexibilitate și o experiență de condus și mai plăcută”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll/Refund Services la DKV Mobility. „Un alt beneficiu pentru clienții DKV BOX Scandic este posibilitatea de a se înregistra pentru diferitele scheme de reduceri care se aplică drumurilor, feribotului și podurilor”.

Clienții vor primi dispozitivul de taxe de drum prin poștă. Asta după ce formularele de comandă necesare au fost trimise către DKV Mobility pentru procesare. DKV BOX Scandic poate fi conectat cu ușurință la vehiculul înregistrat.

Pe lângă DKV BOX Scandic, DKV Mobility are un portofoliu larg de soluții de taxare pentru Europa și nu numai.

Sursă foto: DKV Mobility

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *