• Rutier

Soluția integrată EVA oferită de Eurowag este o unitate de bord care oferă servicii complete pentru transportatori – poate gestiona plata electronică a taxelor, facilitează gestionarea vehiculelor și a flotei prin telematică inteligentă și are un sistem avansat de protecție împotriva furtului de carburant.

Întrucât acoperirea taxelor de drum este crucială pentru companiile de transport, o caracteristica apreciată a soluției integrate EVA o reprezintă certificarea serviciului european Electronic Toll Service (EETS) pentru șase țări europene. Astfel, permite plătirea taxelor de drum în Germania, Polonia, Ungaria, Belgia, Austria și Republica Cehă, pe poduri selectate și, de asemenea, pe autostrăzile private poloneze A1 și A4. În plus, încă trei țări vor fi adăugate în acest an: Slovacia, Spania și Portugalia, după cum a mărturisit Ivana Lang, Toll Product Manager la Eurowag.

Soluție integrată de la Eurowag- EVA

Ușor de utilizat și de gestionat plata taxelor

Sistemul EVA, care include o unitate la bord, software și management de la distanță prin intermediul unui cont de utilizator, este foarte ușor de utilizat pentru șoferi, dispeceri și proprietari de flote. Unitatea de bord, tip plug and play, este intuitivă și ușor de înțeles, oferind o selecție de 17 limbi.

Ajută transportatorii să reducă costurile

Sistemul telematic EVA oferă, totodata, urmărirea în timp real a locației vehiculului, planificarea rutei, înregistrarea timpului de călătorie și a timpului de inactivitate, analiza comportamentului șoferului, date precise CAN Bus, descărcarea de la distanță a datelor tahografului, verificarea limitelor legale pentru timpul de conducere sau sistem de protecție avansat FuelGuard împotriva furtului de carburant.

Simplifică și eficientizează munca transportatorilor

Soluția integrată EVA simplifică și eficientizează munca șoferilor, a dispecerilor și a proprietarilor de flote. În timp ce primii vor aprecia faptul că EVA le salvează documentele și generează automat un raport de călătorie, dispecerii vor beneficia de planificarea rutelor în timp real și de urmărirea flotei. Pentru proprietarii de flote, EVA va economisi carburant și costuri de întreținere prin reducerea timpului de nefuncționare, rute mai eficiente și alte funcții inteligente pe care le oferă EVA.

Soluție integrată de la Eurowag- EVA

Mai multe informații despre soluția integrată EVA, accesați Eurowag

Eurowag furnizează servicii integrate de mobilitate și plată companiilor internaționale de transport de peste 25 de ani. Este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa. Misiunea sa este de a face operarea a milioane de camioane care traversează Europa mai curată, mai corectă și mai eficientă. În acest scop, Eurowag oferă clienților săi produse și servicii bazate pe tehnologii digitale moderne, de la plăți pentru carburanți convenționali și alternativi, încărcare pentru vehicule electrice și plata taxelor, la rambursări de taxe, telematică și navigație, până la o gamă de servicii financiare și consultanță pentru mobilitate curată.

Sursă foto: Eurowag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *