26 aprilie 2016
  • Rutier

HyperFocal: 0

În cadrul Salonului Auto Internațional de la Beijing, președintele și CEO al Grupului Renault, Carlos Ghosn, a prezentat noul Koleos, un SUV redesenat integral și propus pentru comercializare în 80 de piețe. “Astăzi în Beijing, marcăm premieră mondială a unui nou model SUV de segment D, Renault KOLEOS”, a declarat Carlos Ghosn. “KOLEOS a fost complet regândit cu un stil puternic, dotări unice și capacități complete de SUV”.
Noul Koleos are o poziție impunătoare, cu linii exterioare bine definite care îl diferențiază față de concurenți, și propune un interior rafinat, confortabil și spațios, incluzând 289 mm de spațiu pentru genunchi pentru ocupanții din spate. Dotările disponibile în funcție de piață includ volan încălzit și sistem de degivrare pentru zonele cu climă rece și filtru pentru polen, praf și mirosuri neplăcute.

Un interior protector 

Noul Koleos oferă o poziție de condus înaltă cu excelentă vizibilitate. În comparație cu un sedan tradițional, în noul Koleos poziția de condus este mai înaltă cu 150 mm, o dotare care conferă confort și încredere, apreciată de clienții de SUV. Mânerele disponibile pe ambele părți ale consolei centrale evocă lumea motoarelor off-road, oferind interiorului o notă de sportivitate.

Un SUV vârf de gamă

Noul Renault Koleos este dotat cu tehnologia 4×4, ușor de utilizat mulțumită sistemului de tracțiune integrală 4x4i, un sistem care facilitează transferul între două și patru roți motrice. Nouă transmisie 4×4 disponibilă pe Koleos garantează siguranță și stabilitate crescută prin neutralizarea subvirarii și supravirarii și prin optimizarea aderenței în condiții dificile.

Conectivitate la bord

O caracteristică cheie în ceea ce privește interiorul și confortul de călătorie este R-Link 2, care permite o experiență de conectare personalizabilă. Acest sistem servește ca un centru de control conectat pentru a coordona funcțiile multimedia, sistemul de navigație, funcția hands-free, sistemul radio și sistemele de asistență a șoferului.

Sisteme avansate de asistență a șoferului

În funcție de piață, noul Koleos vine cu o gamă largă de opțiuni și sisteme de asistență a șoferului, toate fiind controlate prin tableta R-LINK2.
•        Pentru siguranță: Sistemul Activ de Frânare de Urgență
•        Pentru alertă: Sistemul de alertă la părăsirea benzii de circulație, alertă pentru menținerea distanței de siguranță, avertizare unghi mort, detectarea oboselii.
•        Pentru asistență: cameră video marșarier, comutare automată faza lungă/faza scurtă, senzori de parcare față, laterali și spate și sistemul Easy Park Assist.
Noul Koleos completează gama superioară Renault, care include acum crossover-ulEspace, limuzina de clasă D Talisman și Talisman Estate. Noul SUV Renault urmează, de asemenea, strategia de reînnoire a design-ului Renault. Noul Koleos este ușor recognoscibil ca vârf de marcă, datorită designului frontal care încorporează logoul Renault proeminent în centrul grilei cromate.
Noul Koleos va fi produs în două uzine – Busan din Coreea de Sud pentru toate piețele, cu excepția Chinei, și la Wuhan pentru piață chineză. Ambele fabrici îndeplinesc cele mai stricte standarde de calitate impuse de Renault și produc, în acest moment, vehicule ce folosesc platforma CMF-C/D pentru alte mărci aparținând Grupului Renault.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *