• Rutier

Primele de asigurare au ajuns la sume exorbitante în unele situații. Drept urmare, Tbi Bank a semnat un parteneriat cu Destine Broker prin care clienții vor beneficia de RCA în rate fără dobândă. Astfel, asigurații pot plăti în patru rate fără dobândă sau până la 12 rate cu dobândă.

RCA în rate fără dobândă

RCA în rate fără dobândă

Destine Broker ocupă poziția șase în topul companiilor de brokeraj în asigurări. Tbi Bank oferă finanțare și servicii suplimentare integrate. Rețeaua operează în România, Bulgaria, Grecia, Germania și Lituania.

Asigurările obligatorii, tot mai scumpe

Primele de asigurare, în special RCA, au crescut semnificativ în România în ultimul an, în unele cazuri cu peste 50%. Potrivit datelor din piață tendința de creștere se va manifesta și în 2023, spun oficialii Tbi Bank.

RCA în rate fără dobândă

„Creșterea costurilor pentru asigurarea auto din ultimul an, pe fondul accelerării inflației, devine o provocare pentru tot mai mulți proprietari de mașini din România. Asigurarea RCA este obligatorie și,  prin urmare, este o cheltuială care nu poate fi evitată atunci când deții o mașină”, a declarat Gergana Staykova, Market Leader Tbi Bank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *