• Rutier
  • Știri

Proiectul XchangE, un concept futurist de masina care se conduce singura, a fost echipat cu o editie speciala BORBET BLX, într-o variatie cromatica foarte speciala. Design-ul jantei se distinge prin dimensiunile impunatoare, la care se adauga tratamentul de suprafata Reflectic. Aceasta este o combinatie unica între un luciu de acoperire si un luciu intens rezultat prin lustruire, care ofera jantei o stralucire întunecata si în acelasi timp un efect de luciu intens.

In pofida scenariilor futuriste, rotile BORBET BLX au putut fi vazute si admirate in realitate la Salonul Auto de la Geneva, la standul partenerului sau elvetian, Carex, in hala 7 la standul 7430. În clasica nuanta Brilliant Silver, precum si nobila versiune Black Polished Matte, acest design premium de janta este disponibil acum in cateva dimensiuni demne de toata lauda, de la 8.5 x 18 la 9.5 x 20.
Al doilea punct de atractie oferit de expertii in aliaje usoare de la BORBET a fost designul nou de janta BORBET MC, ce i-a asteptat pe jurnalisti si vizitatori la standul Carex in hala 7 la standul 7430. Potrivit pentru echiparea automobilelor si sedanelor Porsche Boxster, Cayman si  Panamera, designul de janta MC accentueaza, cu eleganta si dinamism, estetica masinilor sport de top. Profilul de janta BORBET MC este disponibil în marimile 8.5 x 19, 10 x 19 si 11 x 19. Precizia asamblarii monturilor asigura  o stabilitate optima pentru modele de serie.
Selectarea atenta a suprafetelor în puternica varianta “Black Glossy” si clasicul design “Brilliant Silver”, impreuna cu design-ul în 10 spite, au fost atractii garantate ce au reunit individualitatea si puritatea preciziei pentru producatorul german de jante pentru masini sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *