• Rutier

KN EuroLink Fix garantează o dată de livrare fixă într-o zi aleasă de client în funcţie de timpul de livrare standard. KN EuroLink First garantează timpul de tranzit standard pentru transporturile cu o prioritate mai mare şi fără întârzieri. Ambele produse sunt pretabile pentru transporturile de până la 2.5 tone şi 2 metri liniari. Aceste servicii noi se bazează pe reţeaua integrată de grupaj a lui Kuehne + Nagel din întreaga Europa de Est şi pe orare prestabilite, ce oferă un maxim de flexibilitate. Transparenţa totală a fluxului este asigurată de KN Login – sistem de monitorizare şi vizibilitate online.

Kuehne + Nagel Overland (3)

“Cele două produse KN EuroLink vor fi extrem de atragătoare pentru companiile ce aparţin diferitelor sectoare industriale, în special pentru companii din sectorul bunurilor de larg consum (FMCG), retail şi sectorul auto” afirmă Joerg Herwig, Senior Vice President Overland Eastern Europe. “Cu experienţa noastră îndelungată în transportul rutier în Europa de Est am adaptat aceste produse inovatoare pentru a se potrivi cererii tot mai mari şi a se preta nevoilor clienţilor noştri în ceea ce priveşte un transport rutier în regim de grupaj, fiabil şi eficient.”

Serviciul este disponibil momentan în : Austria, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia şi Slovenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *