• Eco

bicaz-ecologizare

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș,  inspectează lucrările de ecologizare a lacului Bicaz, efectuate de Administrația Națională „Apele Române” (ANAR).
Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, și președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, au ajuns, joi dimineața, în zona barajului Bicaz pentru a inspecta lucrările de ecologizare efectuate de ANAR, în colaborare cu RNP Romsilva, Hidroelectrica S.A, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț, Jandarmeria, dar și persoane fizice, în regim de voluntariat.

Operațiunile sunt coordonate de directorul general al ANAR, Victor Sandu. Mijloacele tehnice utilizate în această acțiune de ecologizare sunt bărci cu motor, buldoexcavatoare, o basculantă, o macara și un boxcontainer, containere și transcontainere pentru transportul deșeurilor, o autospecială de compactat PET-uri și material lemnos necesar lanțurilor de colectare.

Ulterior, ministrul Ioan Deneș și președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, vor participa la colectarea deșeurilor aduse de râul Bistrița, în zona viaductului de la Poiana Largului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *