• Rutier
DKV Mobility își extinde rețeaua de încărcare

DKV Mobility este furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier. DKV Mobility își extinde rețeaua de încărcare. Aceasta va avea 220 de puncte de încărcare în Olanda, operate de AVIA, și 110 puncte de încărcare în nordul Italiei, operate de EnerMia. Atât EnerMia, cât și AVIA, au semnat recent cu GreenFlux. Subsidiara DKV Mobility gestionează întreaga gamă de servicii de încărcare a DKV Mobility, inclusiv acorduri de cooperare în acest sens.

În rețeaua AVIA posesorii vor putea folosi cardurile DKV CARD +CHARGE și funcția de plată DKV APP&GO din cadrul DKV Mobility App.

„Suntem foarte încântați că rețeaua noastră de încărcare crește continuu”, spune Sven Mehringer. „Mulțumim EnerMia pentru cooperare. Aceasta înseamnă o creștere semnificativă a punctelor de încărcare disponibile pentru clienții noștri din nordul Italiei”.

DKV Mobility își extinde rețeaua de încărcare

„Ne bucurăm că am putut câștiga AVIA pentru această cooperare în rețeaua de încărcare”, a continuat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Această cooperare are ca rezultat o creștere semnificativă a punctelor de încărcare disponibile clienților noștri din Țările de Jos.”

Rețeaua de încărcare a DKV Mobility în întreaga Europa se ridică la ~ 310.000 de puncte de încărcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *