8 decembrie 2022
  • Logistică
  • Rutier

Cargus dezvoltă rețeaua SHIP & GO. Prima companie de curierat de pe piața românească, a dezvoltat rețeaua de servicii de curierat la punct fix. A ajuns la 3.000 de puncte SHIP & GO în 750 de localități din România. Astfel, poate susține zilnic peste 75 de mii de colete, o sumă extrem de combativă pentru piața națională de curierat. Beneficii pentru consumatori și parteneri. Prin serviciul de curierat SHIP & GO, Cargus oferă timpi de livrare reduși pentru clientul final, dar și eficientă crescută magazinelor online.

Cargus dezvoltă rețeaua SHIP & GO

SHIP & GO este un concept Cargus care reprezintă servicii de curierat la puncte fixe de tip lockere și magazine partenere (PUDO – pick up, drop off). În prezent, Cargus deține o rețea de 3.000 de puncte SHIP & GO – 150 de lockere și restul puncte PUDO. Acestea sunt distribuite astfel:  45 puncte proprii, 700 puncte individuale și peste 2.200 puncte dezvoltate în parteneriat cu rețele mari.

Extinderea rețelei – 3.000 de puncte fixe în 750 de localități

Din dorința de a eficientiza livrările, serviciul de curierat la punct fix este tot mai apreciat. Se facilitează livrările rapide. Programul consumatorilor nefiind condiționat de ruta curierului. De aceea, Cargus a început să investească masiv în rețeaua de lockere și puncte PUDO (parteneriate cu magazine care facilitează serviciul de pick up, drop off).

Cele 150 de lockere Cargus au fost lansate în luna septembrie și sunt prezente în zone accesibile clienților (benzinării, zone rezidențiale rețele de retail).

Extinderea rapidă a rețelei SHIP & GO la nivel național se datorează și parteneriatului strategic pe care Cargus l-a încheiat cu PayPoint. Astfel, consumatorii pot să își ridice coletele din peste 2.200 de puncte PayPoint din întreaga țară. Județele cu cele mai multe puncte de livrare de proximitate tip PUDO sunt: București cu 300 de centre, Cluj, Timiș, Iași, Brașov, Constanța, fiecare cu aproximativ 150 de centre.

Eficiență și rapiditate – livrare în următoarea zi și până la 75.000 colete/ zi

Rețeaua Cargus SHIP & GO are un potențial de livrare de până la 75.000 de colete pe zi. Totodată, destinatarii beneficiază de livrare în următoarea zi lucrătoare din momentul în care curierul Cargus a preluat coletul de la expeditor.

Cargus dezvoltă rețeaua SHIP & GO

“O experiență completă de curierat înseamnă și investiții constante în diversificarea opțiunilor de livrare. În ultimii doi ani, am depus eforturi consistente în a dezvoltă rețeaua de puncte SHIP & GO. Tot mai mulți consumatori beneficiază de control, flexibilitate și libertate atunci când aleg unde să le fie livrat coletul. Aceasta este una din direcțiile noastre strategice. Împreună cu investițiile în logistică și dezvoltarea unui ecosistem care integrează o multitudine de soluții centrate pe consumator, de la plată la retur”, a declarat Anda Bucșan, Chief Customer Officer Cargus.

Cargus dezvoltă rețeaua SHIP & GO

“Suntem parte din ecosistemul e-Commerce și un partener recunoscut pentru calitatea serviciilor sale. Investim în simplificarea procesului de shopping online. Oferim comercianților o multitudine de instrumente care pot fi folosite ca argument pentru atragere de noi clienți și de fidelizare  a celor existenți – de la rețeaua națională de proximitate și până la soluțiile de plată”, a completat Anda Bucșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *