• Rutier

Organizat impreuna cu clubul sportiv GTC MotorSport, trialul se va desfasura pe 14 si 15 iunie in zona special amenajata pentru offroad din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

Pentru participanti, piloti si copiloti, organizatorii au pregatit premii substantiale in valoare de 4.750 euro cash! Publicul va putea admira in actiune cele mai performante vehicule 4×4 din Romania, echipate special pentru competitie sau offroad, de la masini stock la buggy modificate.
Competitia se adreseaza atat echipajelor de incepatori, care vor utiliza vehicule 4×4 fara modificari structurale speciale, cat si echipajelor care au experienta si utilizeaza in concurs vehicule 4×4 cu modificari speciale pentru off-road.
Bucharest Wheels Arena Challenge este organizata sub egida Comisiei Nationale de Offroad si a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu respectarea stricta a Regulamentului sportiv 2014 si a anexelor sale, a Caietului de sarcini al organizatorului de Cupe 2014, dar si a Regulamentului Particular. Competitia va avea trei sectiuni distincte definite de acestea: Standard, Open si Extrem.
Enduro este una din disciplinele-cheie ale festivalului auto-moto, un sport extrem si captivant pentru publicul larg, dar si pentru pilotii amatori.
Pentru cea de a treia editie, organizatorii impreuna cu Adventure Ride aduc acest sport la un alt nivel, sub forma unui concurs in manse cu calificare tip piramidala.
Pentru al treilea an consecutiv Bucharest Wheels Arena gazduieste Miniramp Jam Session fueled by Monster Energy, o provocare si un concurs pe mini-rampa pentru cei mai buni rideri de BMX si SKATE din Romania. Miniramp Jam Session fueled by Monster Energy se va intinde pe parcursul celor trei zile de festival, avand calificarile sambata si finala duminica, 15 iunie 2014.
Bucharest Wheels Arena Enduro Challege se va desfasura pe toata perioada festivalului Bucharest Wheels Arena si isi va premia cei mai buni piloti, duminica 15 iunie 2014.

Mihaela Burlacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *