• Rutier
  • Știri

Linia premium de anvelope

Seria premium este pusă în lumină de Potenza S001, fitmentul original dedicat exclusiv mașinilor sport plug in hibrid BMW i8 pe care este instalat. Potenza S001 a fost proiectat să livreze puterea și precizia de care au nevoie cele mai performante mașini sport din lume. Pentru segmentul de turism, Bridgestone prezintă anvelopa premium de referință Turanza T001, realizată pentru o armonie  optimă între siguranță, confort, durabilitate și performanță. O secțiune transversală în display dezvăluie designul din spatele stabilității la viteze mari și al confortului delicat.  De asemenea, pe display este expusă Ecopia EP500 dezvoltată cu ologic, premiata tehnologie Bridgestone, care oferă eficiență importantă în rezistența aerodinamică și de rulare, precum și anvelopa  Air Free Concept Tyre (non-pneumatică) menită să ofere o soluție durabilă pentru viitor, de tip “cradle to cradle”.

Renașterea Firestone

 Partea stângă a standului este dedicată brandului Firestone și marii sale reveniri în Europa. Cu o gama nouă de produse competitive și cu un apel aspirațional către cei tineri la suflet, Firestone este un concurent în segmentul mediu și primeste sprijin în Europa, ca un brand cheie în strategia multi brand Bridgestone.

Firestone Destination Winter: libertatea de a-ți conduce SUV-ul pe timp de iarnă

Prezentată pentru prima dată la salonul Geneva Motor Show, noua anvelopa Firestone Destination Winter este expusă lângă fratele mai mare, cauciucul de vară Firestone Destination HP lansat în 2014.  Cu un rating B de etichetă UE pentru aderență la umezeală, Destination Winter promite conducătorilor de SUV-uri mici și medii cel mai înalt nivel de reasigurare al oricărui segment mediu de cauciucuri de iarna disponibile în Europa, ca și control superior pe gheață și zăpadă.

Multiseason pentru ierni mai blânde și mixte

Expus la stand este și Firestone Multiseason, un produs sigur pentru motoriștii din clima europeană mai blândă unde vremea impredictibilă de iarnă poate aduce ploi și zăpezi în succesiune rapidă. Cu frânare puternică pe umezeală, o rezistență ridicată la acvaplanare și tracțiune dovedită în zăpadă, Multiseason se concentrează pe a fi în siguranță atunci când ai cea mai mare nevoie.

Conectarea cu cei tineri la suflet

Peretele video Firestone Music Tour aduce strălucire și culoare standului, arătând vizitatorilor că Firestone se adresează audienței sale principale cu un program inovator de sponsorizare al celor  mai importante festivaluri de muzică din Europa. Susținut prin diverse activități la fața locului, acest program va continua să mențină brandul în mintea consumatorilor în 2016.

 

Nu în ultimul rând, un video trasează istoria glorioasă a brandului Firestone la cursele Indycar si Indianapolis 500. Cauciucurile Firestone au câștigat primul Indy 500 în 1911 și vor fi prezente și la cea de-a 100-a cursa din mai 2016. Cursa Indycar este în înrădăcinată în esența brandului Firestone și a emblematicului Firehawk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *