• Rutier
  • Știri

Bridgestone a fost numit partener oficial Aston Martin pe proiectul pentru noul model DB11 care va fi lansat în 2016. Acest program minunat pune Bridgestone în poziția de a sprijini Aston Martin. Aceasta vine cu o serie de dezvoltări tehnologice, teste de anduranță și lansări media globale, inclusiv folosirea pistei de testare de înaltă clasă European Proving Ground din Aprilia, Italia. Aston Martin alege Bridgestone.

Aston Martin alege Bridgestone

Christophe De Valroger, Vice-Președinte Original Equipment, Bridgestone Europe: “Bridgestone este pe deplin îndreptățit să fie mândru de continuarea parteneriatului de lungă durată cu Aston Martin și de numirea sa ca furnizor unic pentru dezvoltarea acestui proiect premium pentru noul model DB11. Lucrul cu unul dintre icon-urile mașinilor sport de lux din lume nu este doar un privilegiu pentru inginerii noștri. Aceasta este o mare oportunitate de a crește nivelul în termen de design de anvelope, eficiență și performanță.”

Aston Martin alege Bridgestone

Bridgestone a lucrat îndeaproape cu Aston Martin pentru dezvoltarea de anvelope ani la rând. Proiectele includ DB9, V8 Vantage S și Rapide. Excepționalul model DB11 va fi echipat cu viitoarea anvelopă UHP sport de referință pentru Bridgestone, Potenza S007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *