• Rutier

Aplicația Cargus Mobile a atins un nou record al gradului de interes și utilizare pe piața de curierat din România. În primele opt luni de la lansare, aceasta a fost descărcată de 300.000 de ori din Google Play și App Store. În plus, rata medie de creștere lunară a numărului de descărcări a fost de peste 50%.

Aplicația Cargus Mobile a atins un nou record al gradului de interes

Aplicația Cargus Mobile oferă utilizatorilor posibilitatea de a expedia colete rapid. Printre altele poți urmări statusul unui colet sau poți redirecționa produsele către o altă destinație.

Aplicația Cargus Mobile a atins un nou record al gradului de interes

„Utilizarea aplicațiilor mobile în livrarea coletelor reprezintă una dintre cele mai eficiente și accesibile oportunități de digitalizare. Un pas esențial în parcursul nostru de a ne consolida poziția de lider în inovație în industria de curierat.“, susține Olivier Van Houtte, CEO Cargus.

Cargus Mobile a fost desemnată “Cea mai bună aplicație a unei companii de curierat”, la Romanian Courier & Postal Services Business Awards 2021. La doar două luni de la lansare, a ocupat prima poziție în topul aplicațiilor de business din România. În prezent, Cargus Mobile este în top 10 aplicații de business din România în Google Play și în top 30 aplicații utilitare în App Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *