3 decembrie 2010
  • Știri

“Daca am avea bani sa construim toate drumurile din Romania, le-am face pe toate. Dar pentru ca nu avem bani, vom incepe sa le construim pe cele mai folosite si mai importante. Spre exemplu cele care duc catre un obiectiv de importanta economica sau catre o zona turistica”, a spus Elena Udrea.

Aceasta le-a explicat primarilor ca incearca sa dezvolte nu doar infrastructura rutiera, ci si turismul, prin programele de dezvoltare regionala.

Ministrul Dezvoltarii le-a atras atentia primarilor ca in acest an ministerul va face investitii mai putine, pentru ca are un buget mai mic cu 30 la suta fata de anul precedent. Totusi, Elena Udrea i-a indemnat pe primari sa ii adreseze proiecte pentru a finanta drumurile locale importante. in viitoarea sedinta de guvern se va adopta o hotarare prin care nu doar Consiliile Judetene pot stabili listele de drumuri care trebuie reabilitate, ci si primarii.

Elena Udrea s-a declarat nemultumita de felul in care presedintii de consilii judetene au reabilitat pana in prezent drumurile. Conform ministrului, drumurile reabilitate din judete arata ca “niste betisoare imprastiate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *