• Știri

Daca la inceputul sezonului estival soferii apelau in cea mai mare parte la localizarea service-urilor auto, statiilor ITP si vulcanizarilor, in concediu au optat frecvent pentru facilitatile oferite in cadrul sectiunii Masina Mea. Plata rovinietei direct din telefon a fost cea mai accesata. Utilizatorii aplicatiei au comandat toate tipurile de roviniete existente si le-au achitat direct din aplicatia Auto.ro, prin card bancar sau SMS.
Utilizatorii au ales sa primeasca notificari privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurarilor, a datei scadente la rata masinii, a permisului de conducere, chiar si a datei de reinnoire a trusei medicale.

Localizarea benzinariilor pe harta

Printre serviciile auto accesate direct din telefonul mobil, se numara si localizarea pe harta a benzinariilor, spalatoriilor, parcarilor si ATM-urilor, dar si adaugarea de anunturi de masini noi si second hand.
“In aceasta perioada a concediilor, aplicatia Auto.ro a inregistrat un grad ridicat de utilizare. Lesne de inteles, soferii au iesit din zona lor de confort si s-au regasit in situatia de a fi pornit la drum fara sa fi achizitionat rovinieta obligatorie. Folosind aplicatia, ei au primit rovinieta instantaneu, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi”, a declarat Sergiu Gamureac, director executiv Auto.ro.
Aplicatia Auto.ro este gratuita, are 185.000 de descarcari si se afla atat in topul preferintelor soferilor cu iOS, inregistrand 70.000 descarcari in Apple Store, cat si pe Android, inregistrand 115.000 descarcari in Google Play.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *