12 aprilie 2009
  • uncategorized

Gama larga de servicii, pentru clienti locali si externi

Noua companie, Dachser Romania, ofera servicii inteligente de logistica si transport clientilor romani si internationali din domenii precum industrie si retail. Astfel, cele trei filiale locale vor fi unite prin servicii zilnice de transport si, in acelasi timp, vor fi conectate cu flota si reteaua pan-europeana a companiei. Dachser se concentreaza pe managementul serviciilor logistice si organizarea de retele care faciliteaza dezvoltarea acestora. Din acest motiv, apeleaza la subcontractarea serviciilor de transport in majoritatea tarilor europene, aceeasi reteta urmand sa fie aplicata si in Romania.

Serviciile oferite in Romania nu se limiteaza insa la transport, clientii locali urmand sa beneficieze de servicii logistice – depozitare si operatiuni cu valoare adaugata.

 

O investitie strategica, ce nu tine cont de criza

Romania este a cincea tara din centrul Uniunii Europene (intre marile Baltica si Adriatica) inclusa in reteaua intercontinentala Dachser, dupa Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria. Investitiile din Romania reprezinta o etapa fireasca a strategiei de imbunatatire a retelei continentale, potrivit reprezentantilor companiei. Aceasta strategie presupune dezvoltarea retelei inclusiv in perioade in care activitatile economice sunt in declin. „Implementarea rapida in Romania a standardelor noastre logistice, armonizate la nivel european, ne va permite sa oferim clientilor nostri acces la o piata al carei potential este foarte mare“, a declarat Michael Schilling, Managing Director al Dachser European Logistics.

Dachser a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri globala de peste 3,6 miliarde de euro. Cu mai mult de 18.000 de angajati in 305 centre de profit, compania a realizat, la nivel mondial, 43,3 milioane de expeditii, insumand 29,1 milioane de tone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *