18 mai 2016
  • Rutier

ambasador

Excelența Sa, Francois Saint-Paul, Ambasadorul Franței în România, va circula cu noul Renault Talisman. Versiunea selectata pentru a deveni mașină oficiala este Intens – Energy TCE, 200 EDC.
Un rol deosebit în alegerea modelului l-au avut tehnologia de ultima generație și confortul oferite de Talisman. Mașina este prevazută cu sistemul 4Control asociat cu amortizoare reglabile electronic, ceea ce face ca vehiculul să fie foarte agil și stabil pe orice tip de traseu, asigurând în același timp un confort deosebit pasagerilor.
La interior, mașina vine echipată cu o tabletă multimedia de 8,7” conectată la sistemul R-Link 2 care controlează, pe lângă funcțiile clasice de navigație, audio și climatizare, și pe cele de asistență la condus (Comutare automata între luminile de drum/intalnire; Alertă de depășire a limitei de viteză cu recunoașterea panourilor de semnalizare; Alertă la depășirea benzii de rulare și Head-up display). De asemenea, vehiculul este echipat cu un sistem de sonorizare Surround BOSE® (cu douăsprezece boxe) și cu pachet Easy Parking.
„Sunt încântat de faptul că noua mașină oficială este un Renault Talisman. Designul acestui model este sobru și elegant, iar calitatea fiecărui element este deosebită, cea cu care Renault și-a obișnuit deja clienții. Atenția pentru detalii îi oferă un rafinament à la française”, a spus Excelenta Sa, Francois Saint-Paul.
„Alegerea acestui model de către Excelența Sa, domnul Francois Saint-Paul, ne onorează și ne bucură în egala măsură. Talisman este o mașină elegantă, foarte confortabilă, echipată cu cea mai avansată tehnologie Renault și suntem convinși că va răspunde cu succes oricarei exigențe”, a declarat Jan Ptacek, director general Renault Commercial Roumanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *