4 martie 2014
  • Știri

Candidatii care doresc sa aplice la Renault Romania trebuie sa aiba experienta de minim doi ani in proiectare piese plastice si proiectare cablaj, experienta de management de proiect. Totodata, ei trebuie sa aiba cunostinte despre tehnica automobilului, despre procesele logistice si de transport, de limbi straine (engleza, franceza), de operare MS Office, de utilizare program de proiectare Catia V5. Sunt necesare si aptitudini de negociere si orientare catre client, capacitate de lucru in echipa, de comunicare. Compania cauta oameni disponibili pentru a lucra in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni.
„Daca in anii trecuti, compania se afla intr-o perioada de dezvoltare intensa, in prezent, Renault Romania traverseaza o perioada de consolidare. Ponderea este mai degraba in calitate, decat in volume, astfel incat procesul de recrutare vizează persoane foarte specializate pe anumite domenii”, a declarat Dana Oprisan, director executiv de resurse umane al Renault Romania.
Informaţii complete despre posturile disponibile, cat si despre criteriile de recrutare, pot fi accesate pe site-urile Renault Romania (www.daciagroup.com si www.renault-technologie-roumanie.com).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *