20 iunie 2021
  • Fără categorie
  • Timp Liber

 

 

20Afis DEBUT comp (002)

Vineri 2 iulie și sâmbătă 3 iulie 2021 la RockNRolla Iași se va desfășura Miss URF – Underground Rock Festival, manifestare de încurajare a debutului în rock și de susținere a artiștilor rock din Iași.

Vineri 2 iulie 2021 între orele 12 și 18, copii și adolescenți din Iași ce formează 11 (unsprezece) trupe, vor urca pe scena Miss URF pentru a performa, live, în fața publicului.

Proiectul “Miss URF – DEBUT ROCK” constă în organizarea și derularea unui program intensiv de descoperire, susținere și promovare a trupelor ieșene de rock și a artiștilor rock – soliști, bateriști, chitariști. Copiii și adolescenții înscriși în program în urma apelului nostru beneficiază de aprofundarea unor cunoștințe muzicale teoretice, pregătire practică, repetiții aplicate, posibilitatea de a susține un concert live în fața unui public real.

Concerte rock se organizează de multe ori, în multe orașe ale țării. Inclusiv în Iași, în zona Moldovei există inițiative private sau finanțate din fonduri publice pentru susținerea unor astfel de manifestări. Funcționarea pe principiul emițător (artiști) – receptor (public) vizează entertainement-ul imediat. Proiectul “DEBUT ROCK” din cadrul Festivalului Miss URF  propune o viziune pe termen mediu și lung a relației dintre scenă și public. Artiștii aflați la început de drum au ocazia de a exersa, de a testa și de a se dezvolta, iar publicul are ocazia de a înțelege mai bine procesul de creație și prezentare artistică.

Detalii organizatorice se regăsesc pe pagina dedicată https://www.facebook.com/events/2951590711752526/

Tot vineri 2 iulie 2021 între orele 19 și 22, scena Miss URF va fi luminată de LUNA AMARĂ (Cluj) în deschidere concertând trupa CROSSBONE (București).
Pentru că ROCK-ul ne unește la IAȘI.
Detalii organizatorice se regăsesc pe pagina dedicată – https://www.facebook.com/events/508894540431854/

Sâmbătă 3 iulie 2021 între orele 16.30 și 22, vor urca pe scenă 5 (cinci) trupe rock din Iași: Granophyre, Belzeduh, Stanker, Beauty And The Rat, Tribute to The Doors (în ordinea recitalurilor). Detalii organizatorice se regăsesc pe pagina dedicată – https://www.facebook.com/events/2565362687101491/

De asemenea, în ambele zile vor avea loc activități conexe cu invitați cunoscuți din Iași. Alături de PARTENERII noștri, spectatorii sunt invitați să contribuie benevol la susținerea artiștilor de pe scenă și de lângă scenă, prezenți la manifestarea din 2 și 3 iulie de la RockNRolla Iași. Detalii despre parteneri și invitați, pe pagina https://www.facebook.com/MissURFiasi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *