7 iulie 2016
  • Știri

Mercedes-Benz Clasa E_JazzTM (1)1111

Mercedes-Benz România, promotor al performanței și excelenței în cultură, a susținut pentru al doilea an consecutiv, energia muzicii jazz din cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului de Jazz de la Timișoara, în calitate de Mașină Oficială.
„Mercedes-Benz continuă seria parteneriatelor care împărtăşesc valori comune companiei și astfel, pentru al doilea an consecutiv, suntem încântați să ne manifestăm pasiunea pentru muzica de calitate, în cadrul JazzTM. Este o onoare pentru noi să fim susținătorii unor evenimente reper în România, care au ca element comun excelența în cultură și să punem la dispoziţia invitaţilor de renume autoturisme de ultimă generaţie.”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz România şi Managing Director Passenger Cars.
Între 1 și 3 iulie, Timișoara a fost un punct de reper pentru pasionații de muzică de calitate din întreaga lume. Cele trei zile de JazzTM au găzduit artiști renumiți în lumea jazz-ului internațional și, în premieră, debutul muzical al lui Jacob Collier, câștigătorul premiul „Digital Initiative of the Year” de la Jazz FM, un artist de nouă generație, pe care The Guardian îl plasează în topul artiștilor contemporani de gen.
Printre numele sonore care au urcat pe scenele din centrul Timișoarei se numără  Take 6, numiți de către Quincy Jones cel mai bun grup vocal din lume, Dhafer Youssef, artistul tunisian cunoscut pentru modul în care reușește să îmbine armonios tradiția sufită cu misticul și influențele de jazz cu lisirmul specific arăbesc, Imany, al cărei single „Don’t be so shy” a adunat peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube și a ajuns pe locul 1 în topul France Digital Songs, dar și tinerii trupei din Toronto, BadBadNotGood, împreună cu jazzul lor proaspăt și orginal.
Au delectat audiența și Dee Dee Bridgewater, câștigătoarea a numeroase premii Grammy, artista al cărei talent a uimit o lume întreagă, Yaron Herman, cunoscut pentru metoda sa matematică de a compune muzică și Trilok Gurtu Band, nominalizat la BBC World Music Awards și la EMMA.
Cu sprijinul Centrului Autorizat RMB Casa Auto Timișoara, Mercedes-Benz Clasa E, Mașina Oficială JazzTM 2016, a stat la dispoziția numelor sonore din lumea muzicii jazz pe toată durata festivalului. Aceștia s-au putut bucura de o experiență completă și confortabilă la bordul elegantului autoturism, beneficiind de o nouă generație de motoare, cele mai noi sisteme de siguranță, confort desăvârșit și infotainment.
Alături de Clasa E, la festivalul de jazz a putut fi admirat şi Mercedes-Benz Clasa V, un model care impresionează atât la exterior, cât și la interior, datorită materialelor de înaltă calitate, a design-ului modernist și dimensiunilor generoase, care asigură o experiență de călătorie elegantă și deosebit de confortabilă.
Prin inovaţiile disponibile sub capotă, confortul de la bord şi eficienţa pe şosea, modele Mercedes-Benz au asigurat suport permanent organizatorilor şi artiştilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *