12 septembrie 2009
  • Știri

Gratie eforturilor in directia dotarii depozitului la cel mai inalt nivel tehnic, respectiv in directia optimizarii lantului logistic, investitia va permite companiei germane sa onoreze in mai putin de 24 de ore comenzile centrelor de service Mercedes-Benz din intreaga tara. Astfel, piesele pot fi comandate pana la ora 17:00, iar in caz de urgenta chiar pana la ora 19:00, si sunt livrate la service pana la ora 10:00 a zilei urmatoare.
“Deoarece suntem increzatori in potentialul viitor al pietei, Mercedes-Benz Romania continua sa isi consolideze acum pozitia pentru momentul in care vom putea vorbi din nou de cresteri in piata, iar depozitul de la Oradea reprezinta un angajament in acest sens fata de clientii si partenerii nostri”, a declarat Michael Grewe, CEO si Presedinte Mercedes-Benz Romania.
Depozitul are o suprafata de aproximativ 4.000 mp si stocheaza circa 13.500 de repere distincte din diferite categorii, incepand de la sigurante pana la motoare si cutii de viteze. Capacitatea maxima este de aproximativ 23.000 de repere si va fi atinsa in urmatoarele sase luni. Acest stoc de repere contine, de asemenea, si piese auto fabricate in Romania, la Cugir, in cadrul unei companii Daimler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *