28 aprilie 2015
  • Feroviar

cfr_marfa1

În perioada 5-8 mai 2015, CFR Marfă va participa împreună cu casa sa de expediție SC ROFERSPED SA la unul dintre cele mai importante  târguri de transporturi şi logistică din Europa „Transport Logistic 2015”, organizat de Messe Mϋnchen GmbH.
Prezenţa CFR Marfă la acest eveniment – o constantă în ultimii patru ani – reprezintă o excelentă oportunitate de a identifica noi parteneri de afaceri atât pentru CFR Marfă, cât şi pentru casa de expediţie. Evenimentul este unul dintre cele mai importante de acest gen din Europa, reunind peste 2.000 de expozanţi din 63 de ţări. Se vor prezenta servicii şi produse din domeniu, cum  ar fi: transport de marfă şi servicii de logistică, soluţii telematice şi telecomunicaţii, depozitare, ambalare, cercetare şi dezvoltare.
Manifestarea va fi însoţită de un vast program de conferinţe care reunesc specialişti de prestigiu, forumuri tehnice şi mese rotunde unde se vor dezbate teme de actualitate din domeniul transportului, oferind vaste oportunităţi de promovare şi încheieri de noi parteneriate.
CFR Marfă va fi la standul 327, Pavilonul B5 de la târg.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *