8 septembrie 2016
  • Feroviar

CFR Călători recomandă Cardul TrenPlus celor care merg frecvent cu trenul în România. În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% reducere timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.
Utilizat în primele 6 luni ale lui 2015 de 1.762 de clienți, în anul 2016 cu 61% mai mulţi pasageri au ales să folosească Cardul TrenPlus. Acesta poate fi procurat de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie. Pentru intrarea în clubul posesorilor de card TrenPlus, este necesară doar completarea unui scurt formular care este disponibil pentru a fi descărcat aici http://www.cfrcalatori.ro.
Cardul TrenPlus are valabilitate un an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei.
Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau vagon de dormit/cuşetă se achită integral. Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază, în plus, și de reducerea suplimentară de 5%.
În tren, călătorul are obligaţia de a prezenta, împreună cu biletul, şi Cardul TrenPlus în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poză şi CNP (CI/BI/paşaport).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *