4 octombrie 2009
  • uncategorized

Considerata o demonstratie a robustetii si fiabilitatii vehiculelor Renault Trucks, Cape to Cape inseamna un parcurs de 30.000 de km, incepand de la Capul Nord (Norvegia) si pana la Capul Bunei Sperante (Africa de Sud). Romania si-a pus amprenta asupra acestei aventuri atat prin prezenta in itinerariu, cat si prin componenta umana si logistica, unul dintre membrii echipajelor vehiculelor angrenate in caravana fiind bucuresteanul Sorin Dumitrescu (foto), inspector comercial piese de schimb in cadrul Renault Trucks Romania.

„Este ceea ce am visat“, a marturisit Sorin Dumitrescu inainte de startul raidului. Alaturi de el, alti 50 de angajati ai Renault Trucks de 14 nationalitati diferite vor urca la volanul modelelor Kerax si Sherpa pe parcursul aventurii titanilor, dupa cum a fost denumit proiectul Cape to Cape.

Pentru Renault Trucks, Cape to Cape este si o aventura tehnologica, fiind un bun prilej de a testa in terenuri accidentate, la temperaturi si altitudini extreme capabilitatile modelului Kerax, dedicat aplicatiilor off-road. Tehnicienii constructorului francez au putut evalua pe viu fiabilitatea mecanicii modelului Kerax si au adunat informatii pretioase despre comportarea instalatiei de reducere catalitica selectiva (SCR).

„De cand au fost lansate pe piata, camioanele Kerax au demonstrat ca sunt alegerea potrivita a constructorilor si ca, la fel ca si ei, stiu sa faca fata oricaror incercari. Cape to Cape este un eveniment global, pe care ne bucuram sa-l sarbatorim si la scara nationala, Kerax fiind unul dintre modelele de succes din gama Renault Trucks prezente in Romania“, a afirmat Marco Lenz, CEO Renault Trucks Romania.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *