3 decembrie 2014
  • Știri

Cu aproximativ 1.050 de angajati in centrele de productie si birourile din Bucuresti, Alstom Romania doreste extinderea echipei, prin angajarea de ingineri cu un inalt nivel de pregatire in urmatorii trei ani. Inginerii romani ofera deja suport tehnic de specialitate in intreaga lume, in cadrul unor proiecte precum Envirnomental Control Systems – design, planificare, implementare, Network Managament Solutions – integrare, dezvoltare de software si testare. Totodata, inginerii de la Alstom contribuie la dezvoltarea unor sisteme computerizate (tehnologie pentru retele inteligente) pentru jucatori importanti de pe pietele energetice din Europa, Africa si Orientul Mijlociu, oferind, de asemenea, servicii de santier.
„Ne propunem sa crestem numarul de ingineri IT in Romania. Vom recruta pana la 50 de ingineri IT cu un inalt nivel de pregatire in urmatorii ani. Compania doreste sa investeasca in pregatirea personalului sau, pentru a deveni un centru regional si in domeniul semnalizarii, in Transport”, a explicat Gilbert Porcherot, presedintele Alstom Romania, in cadrul unei conferinte de presa.
Totodata, el a mai precizat ca se doreste extinderea operatiunilor in asa fel incat Romania sa devina un hub regional care sa deserveasca pietele catre care exporta, printre care se numara Africa, Orientul Mijlociu, dar si in celelalte zone ale Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *