8 mai 2017
  • Știri

microbuze_elevi_chisinau

Renault a predat o flotă de 95 de microbuze destinate transportului școlar al elevilor din Republica Moldova. Modelul ales este Renault Master TRABUS și a fost adaptat pentru a răspunde unor cerințe speciale.
Flota de microbuze care va transporta elevii din localitățile izolate la școală este formată din vehicule Renault Master TRABUS cu motorizarea 2.3 dCi 145CP TT (TwinTurbo).
Cele 95 de autovehicule au o lungime de 6.198 milimetri şi o înălţime de 2.470 milimetri (fără lămpile de semnalizare). Modificările pentru a deveni microbuz școlar îi aduc lui Master TRABUS 14 locuri pentru elevii pasageri (un total de 16+1 locuri). Toate cele 95 de vehicule sunt dotate cu: sistemul ExtendedGrip (motricitate suplimentară pe suprafețe dificile), ABS cu asistență la frânarea de urgență (AFU), ESP adaptiv cu sistem antipatinare ASR, HSA (Hill Start Assist) – asistență la urcarea în rampă), precum și cu podea antiderapantă, închidere centralizată selectivă cu blocarea ușilor la demaraj și trapă acces automată.
Renault MASTER TRABUS asigură același nivel de confort pentru toți pasagerii săi. Aceștia se bucură de un spațiu pentru picioare de peste 65 cm și iluminare individuală. Izolarea fonică superioară, aerul condiționat pentru întregul habitaclu și compartimentele pentru depozitare sporesc și mai mult confortul. Interiorul este spațios, primitor și confortabil, iar vizibilitatea optimă și comenzile ergonomice asigură condițiile optime la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *