18 aprilie 2016
  • Fără categorie

t-festival

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu Uniunea Internaționalã a Transporturilor Rutiere (IRU), anunță lansarea celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional al Transportatorilor –T-Festival.
T-Festival revine în forțã în 2016 cu și mai multe surprize pentru pasionații de camioane, motociclete și muzicã bunã. De anul acesta, T-Festival înseamnă și cel mai mare eveniment de muzică cu trupe tribute organizat în România. Festivalul va avea loc în perioada 27-29 mai, la complexul expozițional Romexpo din București. Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii.
În același timp, T-Festival reprezintă o oportunitate pentru noi colaborări și oportunități de afaceri între transportatori și clienții acestora, producătorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adreseazã industriei transporturilor, într-o atmosferă relaxantã.
”Ne-am propus ca an de an să devenim un nume de referințã în industria transporturilor și mai ales să aducem în atenția tuturor T-Festival – un festival unic în România. Credem cu tărie că întreaga industrie merită un asemenea eveniment și că doar împreună putem sa ne dezvoltăm și să venim aproape de tot ceea ce înseamnă atât public larg cât și marea comunitate a transportatorilor”, a spus Radu Dinescu, secretar general UNTRR.
Tema conferinței de pe 27 mai 2016 va fi “Tendințe globale și provocări europene într-o lume în continuă mișcare”. Vor fi prezenți speakeri și participanți de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeanã, IRU, Comisia Eurasiei, asociațiile transportatorilor.
În cadrul T-festival, vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regăsi alte tipuri de vehicule, precum automobile speciale sau prototipuri de la universitãți; MOTO – cu zona Chopper Academy – parteneri și reprezentanții moto ai festivalului; FUN – unde participanții se vor putea delecta cu diverse activitãți sportive, KIDS și food court.
Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape  publicul bucureștean va fi parada camioanelor și motocicletelor, între Romexpo și Piața Unirii și retur, organizatã în data de 28 mai, ora 12.00.
Pe zona de muzicã, T-Festival va reprezenta începând cu 2016 cel mai mare festival de muzicã tribut din Europa. Pe 27 și 28 mai vor urca pe scena festivalului trupele Bon Jovi Revival, Daylight, Skyfall, Dookie, Pink Deluxe și Kings of Rodeo care vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale unor artiști de talie mondialã: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day și King of Leon.
„Tribute band” înseamnă o formație care interpretează melodiile unei trupe celebre cât mai aproape de versiunea originală.
Toate trupele care vor ajunge pe scena festivalului sunt trupe din străinătate, iar artiștii sunt look-alikes, adicã persoane care seamănă și joacă rolul membrilor trupelor originale. Și fac acest lucru într-un mod profesionist care accentuează muzica excelentă pe care o cântă.
Un bilet costã 10 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiazã de intrare gratuitã. Biletele se pot achiziționa în ziua festivalului la casele de bilete de la Romexpo. Totodată, se vor pune în vânzare și un număr limitat de pachete VIP care vor include accesul pentru toate cele trei zile de festival, băuturi incluse, meet-and-greet cu artiștii și alte surprize. Mai multe detalii se vor publica în perioada următoare pe pagina festivalului www.t-festival.ro și pe pagina noastrã de Facebook – T-Festival.
Anul trecut, T-Festival a avut loc în București, în 2014 în localitatea Jucu din județul Cluj, iar în 2013, festivalul s-a desfãșurat la Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.